Start

Lichtjesavond Delft

Tijdens de lichtjesavond in Delft geven we een optreden in het stadskantoor van Delft. Van 20.00 tot 21.00 inde hal van het staskantoor. voor meer informatie: https://www.dedonkeredagenvandelft.nl/

Gedurende De Donkere Dagen van Delft wordt de stad prachtig verlicht en pakken alle ondernemers flink uit. Het is een echte Delftse traditie, welke op de tweede dinsdag van december wordt geopend met het magische Lichtjesavond en de eerste week van januari wordt afgesloten nadat we met elkaar op het nieuwe jaar hebben geproost. Binnen deze periode reizen duizenden bezoekers naar Delft af om van dit wonderlijke tafereel te komen genieten.  

Dinsdag 10 december, de tweede dinsdag van december, zal Lichtjesavond in de Delftse binnenstad gevierd worden. Geniet op de historische Markt van de duizenden lampjes in de kerstboom die worden ontstoken, drink warme Glühwein (of chocolademelk met slagroom) en dwaal langs de kilometerslange Lichtjesmarkt waar je terecht kan voor lekker eten, curiosa en andere leuke snuisterijen. 

Ook wij verzorgen een optreden in het de hal van het stadskantoor van 20.00 tot 21.00 uur.


Return
Dec 10, 2019 Category: General Posted by: Peter